31. Konst


31. KLAR

Fick färdig uppgiften 10 före 12 och mailade in den. Så jag hann ju bra med deadlinen och allt. Men hatar mig själv för att jag alltid ska skjuta upp allting till sista minuten..
Nu är jag trött, ska gå och sova nu efter att jag spelat lite bubble witch saga på facebook. I'm so addicted! Annars så har jag haft lock i örat nu ca. 1,5 vecka och det försvinner inte vad jag än gör, någon som vet vad problemet är?




källa: adbusters.org

30. Inte så bra på att hålla en deadline..



Skulle göra min konsthissauppgift när jag kom hem från skolan idag. Vi ska analysera en reklam och en traditionell målning. Deadlinen är inatt 00:00.. Men när jag kom hem så kollade jag ett avsnitt av Lie to Me och så fick jag lust att kapa av mina ärmar på en hoodie jag inte använder så det har jag gjort. Nu har jag faktiskt  börjat analysera målningen men vet inte vad jag ska välja för reklam!?!?

30. I somras


När jag kollar på bilder från i somras så får jag riktigt lust att färga mitt hår i nån brun nyans och klippa rak pannlugg åt mig. Fast jag vet ju att jag alltid brukar ångra mig efter att jag en kväll kommit på en dum idé att klippa pannlugg. Det är alltid samma sak, jag gillar det första dan och kanske andra men sen hatar jag det..

29. Before I die...








29. Hårförlängning


Beställde just efter hårförlängning. Det var på REA så det kostade bara 55€(normalpriset var 110€)
Har länge funderat på att köpa men nu när mitt hår är ganska så ljust så passade jag på att köpa, är inte riktigt samma färg som det jag köpt men måste ju försöka färga endera hårförlängningen eller mitt hår.
Har förut haft hårförlängnig också när jag hade svart hår och det beställde jag från Rapunzel of Sweden men det var inte äkta hår så orkade inte ha på mig det så ofta när det bara trasslade till sig.


28. Niko



Niko var min personal hairdresser i torsdags som ni ser på första bilden när han sitter och plattar mitt hår ♥
Han sov här inatt och vi skulle kolla på A very Harold and Kumar Christmas men jag somnade.. Nu ska jag börja ställa mig och sen ska vi se om vi far ut och gå då det är så fint väder :')

26. Beställt lite nödvändiga saker




24. Day 2 - 10 Likes and 10 Dislikes







24. Stannade hemma

Bestämde mig för att stanna hemma idag nog, hade inte så mycket feber, bara 37,8 men jag började må jättedåligt en stund efter att jag stigit upp imorn så tänkte det var lika bra att stanna hemma. Ligger och kollar på TV nu och äter frukost, har sjuk hals och känner mig ganska sådär hängig.

23. Feber?


Börjar känna mig lite febrig och jag har hosta och sjuk hals. Får se om jag stannar hemma imorron eller om jag mår bättre. :) Sitter nu just och kollar på United States of Tara som Cajsa tipsade om idag och det är faktiskt en ganska bra serie.

23. Spiderman

Ligger och kollar på Spiderman som kommer i TV. Skulle egentligen behöva göra nån bildanalys till konsthissan men vet inte var mina papper ligger.. Var också och lånade en bok idag som vi ska läsa, Se till mig som liten är som är skriven av Kaj Korkea-aho.

22. Självporträtt




22. Mitt nya rum









Nu har vi flyttat och såhär ser mitt nya rum ut :)!

22. 2 år, 24 månader, 104 veckor ,730 dagar, 17 520 timmar

Jag älskar dig ♥






21. Dagens look



21. Sherlock Holmes och O'learys


gillar mina nya skjortor♥ har en ovana att alltid ha på mig mina nya kläder direkt jag köpt dom  och så glömmer jag bort alla mina andra kläder.

Sitter och kollar på The Mentalist, ska kl 18 till O'learys och äta med Niko och sen far vi vidare på bio och kolla på Sherlock Holmes. :) Gissa varför?

Day 1- Write some basic things about yourself

Ja, nu börjas det igen. Men jag har inte riktigt någon inspiration till att skriva eller fotografera nu just så jag tänkte, äh varför inte! :) Kommer säkert ine lägga upp varje dag men de dagar jag inte kommer på något annat så.

Basic stuff om mig? Ja, dom flesta vet säkert lite om mig redan som läser min blogg. Men dom som inte så berättar jag lite nu.
Jag är en sextonårig finlandssvensk tjej som bor i lilla Bennäs. Jag fyller 2 Juni, och när jag var liten så var min Idol Darin och jag minns han fyllde på samma dag som mig så jag var riktigt förtjust i honom då. Men sen förstörde han allt när han ställde in sin konsert han skulle ha i Vasa och som jag hade biljetter till :(. Jag går första året i konstkolan i Nykarleby och jag älskar det där.       Mina förhoppningar om framtiden är väl att flytta utomlands (som jag tror att nästan dom flesta tänker) , men jag SKA verkligen göra det när jag har färdigt studerat och sånt.  Det jag gillar att göra är att fotografera men nu när vi håller på med en grafisk formgivningskurs så har jag börjat fastna för det också.   Nästa år flyttar min skola till Jakobstad och då hoppas jag att jag får flytta till en egen lägenhet i Jakobstad. Men .. man kan ju inte hoppas för mycket nu men.    Min musikstil är väl lite blandad. Vad jag gillar beror väl egentligen på mitt humör , men vad jag inte gillar är typ country och sånt. Och inte är jag heller en sån som lyssnar på JB eller Miley Cyrus.        Jag började fotografera sådär allvarligt för två år sen när jag köpte min första systemkamera, en Sony Alpha 300. Nyligen har jag köpt en Canon EOS 600D och sålt min gamla.  Har fortfarande bara ett helt vanligt 18-55mm objektiv men ska börja spara pengar nu igen så jag har råd till ett lite bättre!              Jag har världens bästa pojkvän och familj också. ♥

Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer om mig själv. Men OM det är något nån undrar så är det ju bara att slänga in en kommentar eller nått! :)


19. Resultatet efter färgningen


Resultatet efter färgningen :) Blev betydligt ljusare och jag har inte den fula bruna utväxten längre.

19. Code


29.95 € - Reapris 14.95 € från Code



34.95 € - Reapris 24.95 € från Code

19. Skjortor


Sitter och redigerar lite bilder på två nya skjortor jag hittade idag vi Code så dom bilderna kommer upp om en stund.

18. Lista


17.


17. Mjölk




Detta har jag hållit på med nu idag, slutar halv 4 men bussen far först tio före fyra, lite jobbigt det där. Ska gå och köpa en kaffe nu med Cajsa och Julia till A-huset. :)


16. Zebra



Ett fodral jag köpte idag från Seppälä för bara 2.50 € !
Har länge sökt efter ett passande fodral till min ritplatta och så hittade Julia denna åt mig. :)

16.


16. Mandariner och American Horror Story


Sitter och kollar på American Horror Story och käkar mandariner. Mandariner är nästan den enda frukten jag kan äta. I alla fall om man tänker på vad jag tycker är gott. T.ex är jag allergisk för apelsiner,kiwi,banan,äppel,päron och vattenmelon och vindruvor kan jag äta ibland. Det beror bara på hur sura eller söta dom är. Om dom är sura börjar det bara klia i min hals och mun och mina läppar sväller upp.


15. Every time





15. S.A




15. 19:08

Nipsuuuu sov hos mitt inatt, och nu sitter vi hos Aleksis och ska väl snart gå ut. :) Imorron är det skola igen, men vi fortsätter med formgivningen och ska börja designa ett mjölkpaket som är riktat åt unga.


14. Nya designen

Är det någon som inte ser den nya designen, om det ser precis ut som förr, så pröva att trycka på F5.
Den är fortfarande på gång, lite färgändringar och så.

14. Pleppo live

Hade tänkt skriva nog ett inlägg igår när jag och Niko var hos Aleksis men jag satt på Ipadden och det fungerade inte att skriva något här? Bara lägga rubrik, så jag sket i det.
Vi ska på pleppo live idag i Vasa kl 19.Sitter nu just hos Nikos, sov här inatt, och han ligger fortfarande och sover.. Köpte hårfärg igår (äntligen!) så ska kanske färga det nu idag om jag har tid :)


En bild från när jag var i Sydafrika förra året.

12.Skoldagen i bilder







12. Flyttning på G

Hade engelska och modde idag i skolan. Det var nog ganska tungt att ha modde i ca 3 timmar eller vad det nu var .. Har börjat packa ihop lite saker i lådor idag, så mitt rum ser jättetomt ut. Har faktiskt inte skrivit det här men flyttar från Sursikbostäderna till ett egnahemshus. Fortfarande i Bennäs men i Tallbacka. :)

10. Ändringar

Kommer att bli lite råddigt på bloggen nu framöver för jag kommer börja fixa med en ny design och allt och det är jag inte alls bra på så blir kanske inte så jättemånga inlägg :)!


10.Songs in real life 3 !


10.Hamburgare och pirkka efterrätt

Sitter i skolan nu som bäst, vi har börjat med grafisk formgivning och det betyder att vi får sitta framför datorn nu i ca 3 veckor. :) Idag har jag och Julia käkat hamburgare, fast dom var inte så värst goda. Snart kommer vår lärare och då ska vi börja designa plansher tror jag. Somvanligt underhålls jag av Julias roliga skämt, hon är en riktigt kul filur!

8. Dagens lookilookii


8. En outfit




Sådär annars så hatar jag att stå och posera framför kameran, haha..

Vad jag hade på mig i helg
Stickatröjja
Långärmad
Strumpbyxor
Knäsockor
och allt är från H&M.



Vet inte riktigt vad jag ska blogga om, och vet inte heller vad ni är intresserade av att läsa heller. Ni måste säga vad ni vill läsa/se mer av!! :D

8. Pretty little liars

Pretty little liars har börjat nu igen, hade helt glömt bort den serien :D


7. Sötis

Sitter hos Niko, han är och äter och jag spelar Bubble Witch Saga på Facebook. Hur kan man bli så beroende av ett spel?! :o Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, iaf ska vi senare ikväll till Andreas på en kaffe :)!


6. Fredaggg


Dagens look.
Har inte  bestämt mig för vad som ska hända idag. Nu ska jag iaf bara sitta och ta det lugnt och sen kanske det blir att åka mot stan. :)

6. Ritplatta




Fick ju en ritplatta till julklapp så nu sitter jag och fösöker bli bra på det. Jag kan bara säga att det är skitsvårt!! Men övning ger färdighet. ;)

5.


Vi for till stan idag ca 2tiden jag Niko,Aleksi och Anton. Sen for jag och handla med pappa kl 17 och sen hem. Men före det var vi till Makuuni (videouthyrningsaffär) och skulle hyra film, vi hade valt några filmer och så gick vi ut i bilen. När vi kört ca 1 km upptäcker vi att vi har fått fel film!! Vi hade valt Yesman men fick Fåret Shaun?? Nu har jag suttit och kollar film, I see You och Yesman. Ska kolla lite Big Bang Theory och lite Gossip girl om en stund. :)

5. En till julklapp


Fick lite akrylfärg av mamma. :)

5. torsdag

Niko sov här inatt, och vi hade menat sova till ca 11-12tiden men klockan för en ca 45 minuter sen ringde Anton och Aleksi och sa att dom stod ut på gården och ville in på en kaffe. Suck , hahaha ;) självklart var jag snäll och släppte in dom :)!


5.


Fick den här av pappa till julklapp :)

4. Julklapp


Av Niko fich jag en jätteskön flanellpyjamas som jag önskat mig, också fick jag en parfym :)♥

4. En julklapp


Fick ett staffli av mamma till julklapp.

3.

Ska snart börja springa iväg till busstationen så jag hinner till stan , det är lite bråttom för jag väntar fortfarande på maten som pappa håller på att laga.. bussen far 18:14 och tills klockan är det ska jag ju också hinna äta.. -.- Orkar inte sitta inne en dag till så far ut med Aleksi och Niko. För vi har ju fortfarande jullov! ;)

3. Jennie&Niko


Fick för några dagar sen en komentar om att jag skulle berätta hur jag och Niko träffades så jag tänkte ta och göra det.

Det hade just blivit 2010 och jag hade varit väldigt deppig en period och Andrea blev trött på det och sa till mig att jag sku ''hitt en pojk'' åt mig. Och jag och Niko var sådär random vänner på facebook, visste inte alls vem han var. Andrea visste bara att han gick i Ivars klass. Vi började prata med varann och en vecka senare träffades vi och ja, det var kärlek vid första ögonkastet för mig :'). Vi var väldigt blyga för varann och vi hade med oss Andrea och Ivar så det inte skulle bli för pinsam tystnad. :$  Sen en vecka senare var det Sursik disco och han skulle komma dit och träffa mig, det var den 22 Januari och efter den kvällen var vi ett par! Veeet, jättesöt historia om oss två :') Och nu i Januari har vi vår 2årsdag, och jag älskar dig bara mer och mer för varje dag♥

Då                                              Nu

Nu får det vara slut med såna kärleksfulla inlägg. Gillar inte att skriva sånt men gjorde det ändå. Men det är såklarrt bara att skicka och fråga om det är något ni undrar över, kanske jag tar en liten frågestund småningom.

2. 2011 del 2

Juli



Augusti



September


Oktober


November



December


2011 har varit bästa året hittils skulle jag nog säga, och jag hoppas starkt på att 2012 blir ännu bättre! :)

2. Nyåret





Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus